Jernbro

Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om hjälper vi svensk industri att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Vi finns lokalt där kunden finns. Vår framgång ligger i att kunna hantera industrins allt tuffare krav på kvalitet, hälsa, säkerhet, arbetsmiljö och hållbarhet samt att vi kan tillgängliggöra unik kompetens i ett brett utbud av tjänster som tydligt bidrar till att förbättra industrins konkurrenskraft.

Jernbro finns idag på ett 30-tal orter i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Företaget har omkring 1 000 anställda varav cirka 140 i Finspång. Jernbro omsätter drygt 1,7 miljarder kronor.

Jernbro har sitt ursprung i flertalet olika bolag och verksamheten i Finspång är sprungen ur det företag som bla hetat Sapa Industriservice och senare Coor.

Basen i vår verksamhet i Finspång är industriellt underhåll, fastighetsservice samt projektverksamhet och rörproduktion. I vårt breda tjänsteutbud ingår förutom de mer klassiska industriservicetjänsterna bl a ett tvätteri, fordonsverkstad, emballageverkstad, konstruktörstjänster samt hantering av restprodukter. Vi förvaltar även all infrastruktur på industriområdet.

Bland de lokala kunderna finns Siemens Energy, Gränges, Hydro, SSAB, Tranfoten, Finspångs Tekniska Verk, KL Industri och Billerud.

Företagsfakta

Telefon:
010-483 00 00

Adress:
Slottsvägen 1, 612 81 Finspång

jernbro.com