Tranfoten

Har funnits på området sedan 2015 och är ett industriserviceföretag med skärande bearbetning som huvudinriktning. Vi jobbar aktivt med att satsa framåt trots pandemier och restriktioner och det har varit en styrka för oss att kunna behålla kompetensen i företaget och vi känner oss rustade för att möta framtiden. Vi har genom ett förvärv av Telgelego även breddat vår produktion inom den rostfria sektorn och livsmedelsindustrin.

I dagsläget är det hög prioritet på att arbeta hållbart och ta vara på de resurser som finns. Där bidrar vi genom att tillverka reservdelar för att hålla liv i exempelvis valsverk, pressar och turbiner. Något vi är ganska unika med och stolta över är vår ”akutavdelning” där kunden får omedelbar hjälp vid haverier mm för att minimera stilleståndstider.

Vi har under året jobbat med hur vi kan minska vår miljöpåverkan när det gäller inköp och leveranser. Vi märker av bristen på råmaterial och jobbar aktivt med att minska spill och transporter. Vi har även bytt ut det mesta av vårt emballeringsmaterial till bättre alternativ och använder nästan enbart återvunnet material nu. Vi deltar även i ett hållbarhetsprojekt tillsammans med ALMI som hjälper oss att jobba strukturerat och med rätt fokus när det gäller framtida åtgärder, det ger oss bra kunskaper om hur vi kan fortsätta vårt arbete framåt.

Hållbarhet handlar ju om så mycket mer än miljö och vi kan stolt säga att vi även bidrar på det sociala planet, då vi har en person hos som i samarbete med kommunen har sin dagliga verksamhet här. Han utför enklare sysslor och är verkligen en stor tillgång i gänget!

Välkommen in till oss och titta på svarvar och fräsar, och fina detaljer som vi tillverkar i vår verkstad. Har du tur kanske just du får trycka på knappen och starta maskinen! Du kan även få snurra på vårt chokladhjul eller utmana någon i vårt härliga gäng på en pingismatch.

Vi ses!

Företagsfakta

Telefon:
0122-403 09

Adress:
Slottsvägen 1, 612 81 Finspång

www.tranfoten.se